Vízkár, dugulás, csőtörés

Vízkár, dugulás, csőtörés

Bízza profikra a tisztítást

Dugulás, csőtörés utáni fertőtlenítő takarítás

Pincék, kazánok, garázsok, emésztő aknák, fertőtlenítő takarítása, dugulás megszüntetése, csőtörés utáni kárelhárítás, helyreállítás, penészesedés megelőzése, vízkár utáni helyreállítás.

Dugulás, vagy csőtörés után gyakran előfordul, hogy fertőtlenítő takarításra van szükség. Különösen igaz ez közintézményeknél, vagy vállalatoknál, ahol a megszokott takarítószemélyzet esetlegesen nem képes 100%-osan fertőtleníteni az érintett területet, vagy biztonságosabb, ha ezt a feladatot gyakorlott profik végzik el.

Az ilyen feladatoknál képzett csapatunk a megkeresés után felméri a területet, majd a módszerek, tisztítószerek kiválasztása után eltávolítja a szennyeződéseket. Természetesen a nem látható kórokozók, vírusok, baktériumok, gombák, spórák is elpusztulnak a megfelő fertőtlenítés után!

Dugulás, csőtörés utáni fertőtlenítő takarítás
Csatornák és víznyelők takarítása

Csatornák és víznyelők takarítása

csapadékvíz elvezetésére szolgáló csatornaszakaszok és víznyelők hosszabb távon eltömítődhetnek, s nem tudják megfelelő iramban elvezetni a csapadékot. Ennek eredményeként az érintett területek beázhatnak, ott másodlagos károk jelenhetnek meg, penészedés, vizesedés.

Érdemes rendszeresen ellenőrizni az ilyen és hasonló vízelvezető felületek áteresztő képességét, s ha ezekkel gond merülne fel, intézkedni a szakszerű megtisztíttatásukról!

Munkatársaink a probléma felmérése után kiválasztjá a legmegfelelőbb elhárítási módot, s hatékonyan képesek a funkciójukban csökkent vízelvezetők karbantartására.

Vízkár enyhítés

Árvíz, belvíz, vagy más vízzel összefüggő károk után nagyon gyorsan megjelenhet a penész, a gombák és más, egészségre veszélyes anyagok. Ilyenkor különösen nagy hangsúlyt kell fektetni a terület megfelelő szárítássára, szakszerű fertőtlenítésére, illetve a már eltávolítandó és a még megmenthető dolgok szétválasztására.

Munkatársaink gyakorlottan képesek az ázott helyiségek kiürítésére, a víz okozta károk megszüntetésére, eközben a falak, padó szárítására és az érintett felületek megtisztítására, fertőtlenítésére Az egyes használati tárgyak megtisztításakor a lehető leghatékonyabb tisztítási módszert alkalmazva nagy gondossággal eljárva menthetik meg a súlyosan szennyezett dolgokat.

 

Keressen minket bizalommal!

Kollégáink szívesen állnak az Ön rendelkezésére is, amennyiben bármilyen kérdése van a fentiekkel kapcsolatosan, kérjük, keressen fel minket valamelyik elérhetőségünkön!

Kapcsolat: Tel: +36 70 466 5906 vagy info@extremtakaritas.hu

Hívjon most!

Aknák, emésztők és zsírfogók tisztítása, fertőtlenítése

Számos helyen nem elérhető a csatornázás, ilyenkor emésztők alkalmazása a megoldás. Ezeket érdemes rendszeresen karbantartani, gondoskodni a zsírtalanításukról és szagtalanításukról, különben könnyen elviselhetetlen szagot áraszthatnak. Szakképzett kollégáink hatékonyan képesek az emésztők időszaki vagy rendszeres tisztítására, így azok továbbra is megfelelően látják el mindennapi feladatukat.

A konyhák és éttermek számára törvény írja elő a zsírfogók használatát. Ha ezek nem megfelelően működnek, vagy karbantartásukról nem gondoskodik az üzemeltető, akkor csatorna-, vagy környezetvédelmi bírság kiszabását kockáztatja.

Kérje Ön is munkatársaink tanácsát, hogy milyen gyakran szükséges a zsírleválasztó berendezés tisztítása, a felgyülemlett zsíriszap kitermelése!

A zsírfogók átfogó kitermelése és tisztítása szakértelmet és megfelelő eszközöket kíván. Az eltávolított iszapot hatékonyan el tudjuk távolítani, így Önnek a lehető legkisebb zavar támad az üzemeltetésben! A takarítás során keletkezett huladékot (zsíriszapot) minden esetben ADR minősített gyújtő edényekben környezetvédelmi engedéllyel rendelkező céggel szállíttatjuk el!

Aknák, emésztők és zsírfogók tisztítása, fertőtlenítése