Galambriasztás

Galambriasztás

Mikor és hol van szükség galambriasztásra?

A galambriasztás a családi házak és a panel lakások esetében is szükséges lehet. A galambok alapvetően szelíd madarak és mint sok más a városban élő állat, csak a hétköznapi megélhetésért küzdenek, táplálékot keresnek. E közben viszont olyan területeket szállnak meg, melyeket mi emberek is használunk és fontos tudni, hogy az ürülékük nagyon veszélyes is lehet, komoly betegségeket okozhat. Ráadásul az ürülékük a magas savtartalma miatt károsíthatja is az egyes felületeket.

Galambriasztó módszerek szép számmal akadnak, de a házi praktikák nem biztos, hogy mindig elég hatékonyak, ráadásul akár veszélyesek is lehetnek, ezért nem érdemes kísérletezni ezekkel!

Védje meg a családja egészségét és bízza szakemberekre a galambriasztás feladatát. A piszoktól, a veszélyektől és a kellemetlen zajoktól Ön is megszabadulhat és nem kell attól tartania, hogy a galambriasztó kárt tenne a madarakban. 

Mikor és hol van szükség galambriasztásra?

Miért válasszon minket?

Mert gyakorlottak vagyunk a galambriasztás tekintetében és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön biztonságban és tisztaságban élvezhesse otthona melegét, legyen szó családi házról, vagy panel lakásról.

galambriasztás több -féle módon is történhet, mi mindig a helyzetnek megfelelően végezzük el a feladatot és a siker garantált. A galambriasztó eszköz felszerelése akár veszélyes is lehet, mivel magas házak, lakások esetében ez már alpinista munkának számít, ráadásul megfelelő védőruhára is szükség van ahhoz, hogy elkerülhetőek legyenek a sérülések és a fertőzések.

A galambriasztó felszerelése előtt az ürüléket is el kell távolítani, ez azonban nem olyan feladat, amit Önnek kellene elvégezni, mi a legkorszerűbb tisztítószerekkel érkezünk a helyszínre, amelyek természetesen sem Önre, sem a környezetére nem jelentenek veszélyt. Miután a galambürüléket feltakarítottuk, felszereljük az eszközt és nem kell többé a galambok miatt idegeskednie.

Amit a galambriasztásról tudni kell

Galabtüske, galambháló

Amit a galambriasztásról tudni kell

galambtüske, vagy a galambháló felszerelése után a madarak nem tudnak majd leszállni az épületre, ezért kénytelenek lesznek más helyet keresni maguknak. Számunkra a madarak biztonsága is fontos, de ne aggódjon, mert ezek az eszközök nem okoznak sérüléseket, csak egyszerűen elriasztják őket az Ön lakása környékéről.

Ezekből az eszközökből is több -féle létezik, mi a környezethez mérten választjuk ki a legalkalmasabbat, hogy a galambriasztás miatt ne kelljen aggódnia.

 

Kérjen ajánlatot galabriasztó felszerelésére!

Szakembereink az alpinista munkálatokban is gyakorlottak, így biztonságosan fel tudják szerelni a galambriasztó eszközt. Igyekszünk úgy végezni munkánkat, hogy ne okozzunk a ház lakóinak kellemetlenségeket, gyorsan és precízen dolgozunk. Az ország bármelyik településén igénybe veheti a szolgáltatásainkat, de akár a határ menti városokban is felszereljük a galambriasztó eszközt, ha ez szükséges.

Amennyiben szeretne megszabadulni a madárürüléktől és zajmentesen élvezné végre otthona kényelmét, ne tétovázzon, keressen fel bennünket! Készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére, e-mailben és telefonon is megbeszélhetjük a galambriasztás menetét.

Igyekszünk minden kérdésére szakszerű választ adni, hogy Ön egyszerűen eldönthesse ránk bízza-e a galambriasztó eszköz felszerelését. Otthona újra biztonságos lesz és gyermekei ismételten játszhatnak a szabadban, ha a galambriasztó felszerelésre kerül, nem kell többé amiatt idegeskednie, hogy a családja fertőzésnek van kitéve a galambok piszka miatt!

Kérje árajánlatunkat, hogy minél előbb elfelejthesse a galambok okozta kellemetlenségeket.