Graffiti, falfirka eltávolítása

Graffiti, falfirka eltávolítása

Falfirka eltávolítás

A falfirkák megjelenése a falon rendkívül bosszantó probléma tud lenni

Csapatunk vállalja hogy professzionális módszerekkel biztonságosan és tökéletesen eltávolítja a graffitit fala vagy járdája felületéről.

Nincs 100 % os garancia az eredeti állpotra való tisztíthatóságra!

Sok mindennek a függvénye, pédául festékréteg, vakolat vastagsága, minősége!

A legtöbb esetben minimális árnyékhatás maradhat a megtisztított falfelületen! 

Igény szerint színrekevert festékkel tudjuk helyrehozni az eredeti állapotot!

A falfirkák megjelenése a falon rendkívül bosszantó probléma tud lenni
Nem csak vizuális probléma

Rongálás

Nem csak vizuális probléma

A Graffiti nemcsak vizuális probléma, maga falfirka egyfajta rongálás is hiszen a graffiti festékek rongálják a falak felületét, eltömíti a pórusait, rontják a lélegzőképességet.

Arról nem is beszélve hogy az Önnek milyen költségei vannak amikor szeretnék újra tisztának látni épülete falait.

A firkák eltávolítása során az erős dörzsölésnek illetve az erős vegyszereknek köszönhetően számos esetben sérül a fal felülete is (főleg ha szakavatlan módon áll neki valaki ennek a műveletnek).

Graffiti eltávolítás házilag

Otthoni megoldásokkal és háztartási szerekkel bizton állítható, hogy nem fog sikerülni tökéletesen eltávolítani a falra felkerült szennyeződést. Sajnos a graffiti eltávolítása nem könnyű feladat, hiszen a festékek komoly nyomokat hagynak és idő előrehaladtával csak nehezebb lesz a felület megtisztítása. Az eltávolításhoz általában használt olcsóbb tisztítószerek között sok olyan is van melyik erősen környezetszennyező és potenciális veszélyt jelent a vegyszert kezelő számára is.

Éppen ezért fontos hogy idejekorán megfelelő szerekkel és technikával kerüljön eltávolításra a falfirka.

Miért érdemes minket megbíznia?

  • Már van tapasztalatunk az ilyen típusú munkák terén
  • Változatos módszerekkel dolgozunk
  • Többféle tisztítószer áll rendelkezésünkre
  • Nem veszélyezteti a saját egészségét
  • Biztosan nem fog rongálódni a falfelület
  • Nem kell több tisztítószert venni mint amire ténylegesen szükség van
  • Tudjuk hogy melyik típusú felülethez és festékhez milyen megoldás tartozik

szakértő

Bízza ránk a graffiti lemosását

Csapatunk már nagy gyakorlattal rendelkezik a különféle szennyeződések eltüntetésében, így a falfirka sem okoz gondot. A szükséges tisztítószerek és egyéb eszközök beszerzése költséges lehet és egy graffiti miatt nem biztos, hogy érdemes ekkora beruházást eszközölni.

A falról és a járólapról is el tudjuk tüntetni a zavaró firkálmányokat, így a graffitinek nyoma sem marad, amennyiben minket bíz meg ezzel a feladattal. A kisebb és nagyobb falfirkák sem okoznak problémát a számunkra, az sem számít, milyen festékkel rajzolták fel mert több típusú tisztítószerrel és változatos módszerekkel dolgozunk.

100% környezettudatosság

Környezetbarát tisztítószereket használunk

Sokféle tisztítószerrel rendelkezünk, amelyek a környezetre és az emberekre, valamint a háziállatokra nem károsak, azonban a falfirkával hamar leszámolnak, így rövid időn belül meg tudjuk szabadítani ügyfeleinket ettől a zavaró látványtól.

Környezetbarát tisztítószereket használunk

Munkánk során nem károsodik a fal felülete

Az is fontos, hogy a fal felülete se rongálódjon, így szakszerűen kell eljárni a graffiti lemosásakor, mivel egyébként maradandó nyomok maradhatnak a falon.

A régebbi falfirkák eltüntetése nagyobb feladat, de azoktól is meg lehet szabadulni. Nem mindegy milyen felületre került a graffiti és milyen festékkel rajzolták fel, ez nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközökkel lehet eltüntetni.

Amennyiben homokszóróval, vagy más hatékony eszközzel lehet csak eltávolítani, akkor a megfelelő védőruháról sem szabad megfeledkezni. A csapatunk minden szükséges eszközzel rendelkezik, hogy szinte bármilyen felületről, falról és járólapról is eltüntethessük a zavaró graffitiket.

Az sem jelent gondot, ha már több éve ott díszeleg az adott falfirka, mi azt is el tudjuk távolítani.

Elérhetőségeinken keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és megválaszoljuk a graffiti eltüntetésével kapcsolatos kérdéseit, majd ha szeretné, el is végezzük a munkálatot. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy otthona, vagy cége irodájának fala, vagy az előtte lévő járólap újra tiszta legyen!

Magánszemélyek, cégek és lakóközösségek számára is elérhetőek a szolgáltatásaink!