Homlokzat tisztítás, felújítás

Homlokzat tisztítás, felújítás

Homlokzat tisztítás és felújítás

Minőségi homlokzattisztítás és felújítás profi szakemberektől

Ugye Ön is került már olyan helyzetbe, hogy lakóháza, irodaépülete homlokzatának tisztítása során csak egy bizonyos magasságig jutott? Vagy épphogy befejezte a fáradságos takarítást, rögtön beszennyeződött a felület? Az eset nem egyedülálló, sokaknak azonban eszébe sem jut tapasztalt szakemberekre bíznia a homlokzat tisztítási feladatokat. Miért?

Napjainkban, bár azt gondolnánk, elterjedt hozzáértő tisztítástechnikában jártas embereket alkalmazni, hogy épületeink szépségét és ápoltságát rendben tartsuk, a többség inkább saját maga próbálkozik a nehézkes takarítási munkák elvégzésével, vagy egyszerűen csak hagyja, hogy az eső mossa le a felgyülemlett koszt a homlokzatról. Sajnos ezzel teszik a legtöbb kárt.

Homlokzatfelújitás

Nemcsak a graffiti koszol

Például esőzések idején is olyan különféle vegyianyagok ivódhatnak bele az épület falába, melyek hosszú távon erodálják annak felületét, így komoly esztétikai károkat okozva, de akár szerkezeti problémák is jelentkezhetnek a későbbiek során. Ennek elkerülése érdekében szükséges szakemberhez fordulni.

Természetesen a levegőben lévő por is problémás lehet: megrekedve az esetlegesen már esőtől károsodott falfelületek rétegeiben, komoly kihívást okozhat mindazoknak, akik önmaguk kezdenek neki a homlokzat kezeléséhez, tisztításához. Nagyobb festések, épületszépítészeti beavatkozások előtt pedig különösen ajánlott a profi homlokzat tisztításban jártas szakemberek segítségül hívása.

Magán és középületek egyaránt szenvedő alanyai a falfirkászok “munkájának”. A graffiti tisztítása csakis szakavatott emberek tevékenységének köszönhetően lehet 100%-os. Nem elég egyszerűen vizes ronggyal vagy szivaccsal nekiesni a megrongált felületnek, tudni kell hogy milyen eszközt, takarítógépet, vegyszert vagy egyéb speciális tisztítószert érdemes használni ilyenkor. Főleg festékeknél kell odafigyelni a helyes oldószer használatra, hiszen egy rosszul megválasztott összetevő évekre megpecsételheti az adott felület sorsát. Ezért fontos, hogy szakember nyúljon a telerajzolt homlokzathoz.

Környezetkímélő homlokzat tisztítás

Környezetkímélő homlokzat tisztítás

Ahogy fentebb is említettük, egyes munkafolyamatok igényelnek némi vegyi jellegű beavatkozást. Erre akkor van szükség, ha a hagyományos módszerek alkalmazása egy-egy esetben kevés lenne a tökéletes tisztítás elvégzéséhez. A 21. század környezetvédelemmel kapcsolatos elvárásainak tökéletesen megfelelünk, így minden lehetséges esetben olyan vegytartalmú tisztítószert használunk, mely emberre, állatra és teljes egészében a természetes környezetre sincs károsító hatással. Azokban az esetekben, amikor ez nem megoldható, a biztonságot maximálisan szem előtt tartva a tisztítandó felületet szeparálva végezzük a munkát. A tisztítás végeztével minden keletkező anyagot, maradékot gondosan összegyűjtünk, majd veszélyes anyagként kezelve megfelelő helyre szállítjuk megsemmisítés céljából. Gondosan kiválasztott, minőségi termékeket használunk, és pontosan a célnak - ez esetben a szennyeződés mihamarabbi eltávolításának - megfelelő anyagot fogjuk használni.

Tiszta, megkímélt falak

Homlokzattisztítási munkáink során minden esetben odafigyelünk a kezelt felület épségére. A megfelelő tisztítási módszer és eszköz kiválasztásával csökkentjük annak kockázatát, hogy bármilyen kár keletkezzen a homlokzaton. Nem rombolunk, nem csúfítunk, hanem legnagyobb szakértelmünket felhasználva maximális teljesítményt nyújtunk, hogy koszos, szennyezett homlokzata minél előbb visszanyerje régi pompáját, és újra eredeti fényében tündököljön.

Házilag? Inkább ne!

Napjaink rohanó világában az ember azt se tudja, hova kapja a fejét, nem csoda hát, ha a rendezett, tisztán tartott környezet megléte nem az első közt szerepel. Ha mégis eszünkbe jut, egyszerű hagyományos tisztítási módszerekhez folyamodunk a gyors eredmény elérése érdekében. Sajnos ezek a megoldások olykor nagyobb problémákat okozhatnak, mint gondolnánk. A dörzsölés, erőteljesebb sikálás, különféle háztartási vegyszerek használata nem célszerű semmilyen esetben sem. A graffitis, az esőtől károsodott vagy porlepte homlokzat tisztítását csakis hozzáértő csapatunk tudja elvégezni maradéktalanul, hiszen több éves szakértelemmel rendelkezünk e területen.

Mélyből a magasba

Nem számít, bármilyen magasban is legyen a szennyezett felület, találunk rá megoldást. Nincs olyan helyszín, ahol ne tudnánk tökéletes munkát végezni: alpintechnikai ismereteink birtokában bátran vállaljuk többemeletes épületek felületkezelését.

Megbízható csapat

Miért végeztesse el a munkát velünk?

  • Mert az extrém helyekkel is megbirkózunk
  • Mert az extrém szennyeződések sem okoznak fejtörést számunkra
  • Mert extrém kéréseknek is eleget teszünk

Nem mellesleg:

  • Több éves tapasztalat
  • Profi csapat, megbízható szakemberek
  • Környezetbarát tisztítástechnológia
  • Garanciális vállalások jellemeznek minket

Hívjon minket (vagy írjon) most és kérje árajánlatunkat!
Telefon: +36 70 466 5906 // info@extremtakaritas.hu

Miért végeztesse el a munkát velünk?

Homlokzat felújítás