Ipari takarítás és tisztítás

Ipari takarítás és tisztítás

XXI. századi megoldások

Ipari takarítási megoldások 21. századi módon

A 21. század technológiai változásai minden területre kihatnak, így természetesen a takarítástechnikának is haladnia kell a korral. A tisztítóeszközöket, gépeket és persze a szakértelmet, szaktudást fontos hozzáigazítani a kor követelményeihez, hiszen csak ekkor lehet maradéktalan munkát végezni. Mi, az Extrém takarítás csapata is fokozottan ügyelünk arra, hogy szolgáltatásaink korszerűek legyenek, ügyfeleinknek a kiválló minőségű takarítási , fertőtlenítési munkát kínáljunk!

Ipari takarítási megoldások 21. századi módon

Ne bízza másra!

Ipari épületek, gyárak, építkezések területén végzünk ipari takarításokat. A munka megkezdése előtt, igény szerint felmérjük a helyszínt, fotókat készítünk, méreteket rögzítünk a szennyezett részekről. Épületen belül és kívül is javaslatot teszünk a kivitelezésre, megvalósíthatóságra. Profi, megbízható kollégákkal tisztításban nem ismerünk lehetetlent. Adott esetben a lábazattól a tetőgerincig dolgozunk, azaz ha szükséges, például alpintechnikát, kosaras, ollós emelőt, teleszkópos nyelet alkalmazva tisztítjuk meg a kívánt felületeket.

Miért velünk tisztíttassa ki ipari létesítményét?

  • Elhívatottak, kitartóak vagyunk
  • Fejlett technológiát, Karcher ipari gépeket alkalmazunk, korszerű tudással rendelkezünk
  • Gyors, pontos, mélyreható takarítást végzünk
  • Egyszerű feladatoktól a bonyolultabb problémákig mindent megoldunk
  • 13 év tapasztalattal rendelkezünk
Veszélyes hulladék összegyűjtése!

Veszélyes anyagok eltávolítása

Veszélyes hulladék összegyűjtése!

Számunkra számít, hogy milyen eszközökkel és milyen közegben kell dolgoznunk, ezért törekszünk a lehető legjobb védelemmel, gépekkel, szerekkel, teljes mértékben megfelelni az ipari takarítás és tisztítási követelményeknek. Nincs olyan gond, melyre több éves szakértelemmel rendelkező csapatunk ne tudna javaslatot tenni, mérsékelni, vagy megszüntetni azt!

Legyen az különféle zsír, olaj szennyeződés, festéknyom, por, vagy csak speciális oldószerekkel eltávolítható folt, nyom, graffiti! Ezek általában nem jelentek akadályt számunkra. Üzemi területek, berendezések, takarításában sok éves tapasztalattal rendelkezünk, így a munka felmérése után gondosan kiválasztjuk, mely eszközökkel, gépekkel, vegyszerrel érdemes elvégezni a munkát!

Raktárak ipari takarítása

Raktár épület takarítás

Meglehet, Ön azt hiszi, hogy a saját üzeme, épülete nem olyan hely. ahol rengeteg kosz gyűlhetne össze, a gyakorlat azonban nem erről árulkodik. Függetlenül a helyszín méretétől, látszólagos tisztaságától bárhol megtalálhatóak szennyeződések, legyen az egy kisebb iroda, vagy egy óriási gépház, üzemcsarnok. Mi pontosan tudni fogkuk, mely létesítmények mennyire lehetnek szennyezettek. Kollégáink sokféle környezetben képesek a tökéletes tisztaság megteremtésére.

Vállaljuk üzemcsarnokok padlótisztítását, homlokzattisztítását, belső felületek takarítását, fertőtlenítését. Kisebb-nagyobb irodaépületek fertőtlenítését ózongázzal és vagy hidegködgéppel.

Raktár épület takarítás

Ipari takarításra van szüksége

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur vitae turpis in sem imperdiet finibus. Ut varius leo sit amet libero posuere aliquet. Integer rutrum ante non lectus faucibus sodales. Curabitur pretium, libero ut molestie porta, nibh lorem varius tellus, efficitur bibendum libero mi sed ex. Pellentesque tortor nunc, consectetur in lacus eget, ornare sodales lectus. In sit amet enim fringilla, tincidunt nulla eu, euismod elit. Proin eget rutrum arcu, non facilisis enim.

 

Modern ipari gépekhez modern takarítógépek

Modern gépek

Modern ipari gépekhez modern takarítógépek

A technikai újítások tárháza korlátlan, folyamatosan újabb típusú gépek, eszközök jelennek meg a piacon, mely a takarítóvállalkozásokat is megújulásra ösztönzi. Így történt ez velünk is, pontosabban történik évről évre, hiszen csak akkor tudunk maximális szolgáltatási minőséget nyújtani, ha a korszerű megoldásokhoz igazítjuk eszközparkunkat és tudásunkat.

Éppen ezért a modern berendezések megismerése, beszerzése nálunk elsőrendű feladat. Modern, jelenlegi elvárásoknak megfelelő több mint 25 takarító, tisztító gép és eszköz áll rendelkezésünkrre, melyeket az Ön szolgálatába állítunk. Munkaeszközeink közt megtalálhatóak:

Karcher nagyteljesítményű házi és ipari porszívók, Karcher vízfelszívók, homlokzat, térkő és burkolattisztító gőzborotvák tányéros kivitelben is, nagyteljesítményű szívattyúk. Szellőző tisztáshoz Pressovac gépek, nagyteljesítményű 1000 m2 fertőtlenítésére alkalmas ózongenerátorunk, hidegködgépeink,kárpittisztítónk,

WDH 1200 falszárító, páramentesítőnk, Hőlégbefúvónk, lombszívónk, falcsiszóló, betoncsiszoló kézi képeink, aggregátorunk, Wagner festékszorónk, homokszóró gépeink, és még sok más kézi gépünk