Kúttisztítás

Kúttisztítás

A kúttiszítás komoly feladat, mely szakértelmet és speciális eszközöket igényel. Ha Ön sem szeretne egy fertőzőtt kút miatt megbetegni, hívjon minket bizalommal hogy a kút tisztítását és fertőtlenítését elvégezhessük.

A kúttisztítás időnként elhanyagolhatatlan feladat, különben a kút vízhozama apadhat, de a szennyeződések és az eliszaposodás veszélye is fenyegető lehet. Az évek folyamán a kútgyűrűk közé a homok és más szennyeződések is beszivárognak, ezeket el kell távolítani, különben a víz erősen szennyezett lehet és ez a mindennapi életünk folyamán komoly gondokat jelenthet.

Ebben az esetben a kút tisztítása elengedhetetlen, de ettől a feladattól nem kell megijedni, mivel szakember végzi. A kút tisztítása általában mechanikusan történik, a szennyeződések, a beejtett tárgyak, a felgyülemlett iszap eltávolításra kerül ilyenkor és ezt követően újra tiszta vizű lesz a kút.

Miért bízza ránk a lomtalanítás feladatát?

Mert csapatunk a lomtlanítás területén sok éves tapasztalattal rendelkezik. Ennek köszönhetően a nem mindig egyszerű feladatot is el tudjuk végezni! Konténerrel vagy teherautóval bármilyen zsufoltságú, nagyságú területtel megbírkozunk!

 

Kúttisztítás Budapesten és vidéken

Kúttisztítás Budapesten és vidéken

Amennyiben a kút fertőtlenítésén gondolkodik, nyugodtan felkereshet bennünket, csapatunk ezt a munkálatot is vállalja. A kúttisztítás nem csak Budapest területén elérhető, az ország bármelyik pontján és a határhoz közeli településeken is elvégezzük ezt a feladatot. Akármilyen kút is áll az udvarban, mi szakszerűen kitisztítjuk és fertőtlenítjük azt.

A kúttisztítás ára miatt sem kell aggódnia, kérje árajánlatunkat online! A munkálattal kapcsolatos kérdéseire is örömmel válaszolunk, miután megbeszéltük a részleteket, részletes leírást adunk!

Az alábbi esetekben tudunk segíteni:

  • Ásott kút tisztítása
  • Vert kút tisztítása
  • Gyűrűs kút tisztítása
  • Kúttisztítás és kútfertőtlenítés
  • Átszívattyúzás, víhozammérés