Tűz utáni takarítás

Tűz utáni takarítás

A tűzkármentesítés, a tűz utáni "takarítás" szakértelmet és speciális eszközöket, tisztítószereket igényel. Nézze meg pár referencia munkánkat és hívjon bátran, ha bármilyen kérdése van, vagy ha árajánlatot szeretne kérni csapatunktól. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatás minőségével!

Tűzkár utáni ingatlanok mentesítése

Tűzkár utáni ingatlanok mentesítése

A tűzkár nagy probléma, de az utána jellemző romos állapot megszüntetése sem egyszerű feladat. A tűzkár esetén a takarítás óriási feladat, ezért érdemes a szakértő takarító csapatra bízni ezt.

A kárenyhítés fontos feladat, Ilyen esetekben a szemetet, törmeléket, használhatatlan bútorokat össze kell szedni, lehordani, elszállítani. A kormos felületeket többször meg kell tisztítani és át kell nézni, mely tárgyak maradtak menthetőek.

A felületek korommentesek, vegyszeres kezelés után megkezdőthet a helyreállítás, a festés. Azonban ezekhez a feladatokhoz nem biztos, hogy kellő ereje, ideje van a tulajdonosnak, mi ilyen esetben is állunk rendelkezésére és segítünk lakhatóvá tenni az otthonát.

Miért érdemes ránk bízni a tűzkár utáni takarítást?

Miért érdemes ránk bízni a tűzkár utáni takarítást?

Mert a tűzkármentesítésben, tűz utáni koromtalanítási munkálatokban már 10 év gyakorlattal rendelkezünk, így jól tudjuk, hogy a tűzkár után hogyan álljunk neki és haladjunk a tovább (bontási , lomtalanítási, helyreállítási, festési) feladatokkal!

A takarítás szó ilyenkor nem a megfelelő kifejezés, a kormos felületek megtisztítása igen idő és munkaigényes, összetett feladat! Komoly kihívást jelent. A tisztításhoz nem a háziasszonyok kedvenc tisztítószereire van szükség. A korom savas kémhatású, így hőmérséklettől függően gyakran megmarja, vagy elszínezi a műanyag és más felületeket!

Kollegáink korszerű és biztonságos tisztítószereket, eszközöket használnak, amelyek a legtöbb esetben hozzák a kívánt eredményt! A csapatunk kitartóan, gyorsan és hatékonyan dolgozik, így a tűz utáni helyreállító munkák is hamarabb megkezdhetőek. Ezzel segítve Önt, hogy visszatérhessen a lakásába.

Sérült, megégett bútorok elszállítása igény szerint

A bútorokat és minden berendezési tárgyat, használati eszközt le kell tisztítani ahhoz, hogy ismételten használhatóak legyenek. A függönyök és más anyagok is erősen szennyezettek, füstösek lehetnek, ezeket is ki kell tisztítani. A sérült, megégett bútorokat és más berendezési tárgyakat vagy személyes holmikat fölösleges megtartani, csak a kellemetlen élményre emlékeztetik a ház lakóit. Mi ezek összeszedésében és elszállításában is segítünk.

Festés és korom takarítás

A tűzesetek folyamán általában a falak is kormosak lesznek, de mi előkészítjük és igény szerint ki is festjük azokat a szobákat, helyiségeket, amelyek kormosak lettek. Az érintettek a tűzeset után általában azt sem tudják mihez kezdjenek, csak szeretnék mihamarabb rendben látni otthonukat. Önnek nem kell a szervezéssel, korommentesítéssel, festéssel foglalkoznia, elintézzük ezeket a feladatokat.